Nieuws2016-12-21T17:44:42+01:00
1012, 2018

Eén adres voor je kerstmaaltijd

By |maandag 10 december 2018|0 Reacties

Pacific Eiland staat bekend bij levensgenieters en fijnproevers in onze stad en ook ver daarbuiten. Het dynamische team slaagt er wonderwel in om met een mix van vaste klassiekers en seizoensgebonden suggesties een breed publiek te bekoren met dagverse producten. De steengrill met vlees of vis, waarbij je gezellig aan tafel

312, 2018

Traiteur eindejaarsperiode: afhaalgerechten

By |maandag 3 december 2018|0 Reacties

Met de eindejaarsfeesten voor de deur is de tijd aangebroken om jullie te verrassen met onze selectie van verfijnde afhaalgerechten. Download het afhaalmenu: Traiteurlijst 2018 ✨✨✨ In de kijker ✨✨✨ Ook dit jaar is de absolute aanrader van de chef: onze authentieke en overheerlijke gevulde kerstkalkoen met Fine Champagnesaus. Bel ons via +32 57

2811, 2018

Kerstdagmenu 2018

By |woensdag 28 november 2018|0 Reacties

Ook deze kerst is ons eiland de gedroomde locatie om samen met je geliefden kerstmis te vieren. Op 25 december bereiden onze koks 's middags een uitgebreid en stijlvol feestmenu.  Zie ook de aangepaste formules voor zowel de jeugd als voor de allerkleinsten. Bekijk zeker ook even onze traiteurslijst voor de

2811, 2018

Genietersmenu tijdens de wintermaanden

By |woensdag 28 november 2018|0 Reacties

Vanaf 21 november tot en met 4 maart geniet je van een verfijnd en all-inclusive Genietersmenu met dranken inbegrepen. Laat je nog de hele winter verrassen door deze exquise gerechten in de betoverende setting van ons eiland.   Genietersmenu Parelende Vlierbloesem - verfijnde mondvermaakjes ? Irma's vissersbordje to share met huisgerookte

2203, 2018

Vier Pasen in een lentesfeer

By |donderdag 22 maart 2018|0 Reacties

Het paasweekend komt eraan en dat vieren we bij Pacific Eiland met een aangepast menu in heerlijke lentesferen . Kom ons paasmenu ontdekken vanaf vrijdagavond 30 maart t.e.m. maandag 2 april 2018.   Paasmenu Tapas to share : Gerookte zalm – Mangalica ham – grijze garnalen – feuilletés Brushetta met gemarineerde

Meer Berichten Laden