Lees hieronder wat onze Chef Robert op 7- 8 – 9 én 13 juli kookt voor de bezoekers van pop-up zomerbar Le Jardin.
7 – 8 – 9 juli
Stone Grill
vrijdag- en zaterdagavond, zondagmiddag- en avond
Aperitiefsuggestie
Verfrissende Clementine cocktail
10 euro
Voorgerecht
Huisgerookt Noorse zalmroosje – zure room – sjalot – peterselie – kruidige ciabatta toast
17 euro per persoon
Hoofdgerecht
Stone Grill met 7 soorten vlees
OF
Vis mixed grill
–
3 huis bereide koude sausjes en 1 warme pepersaus
–
Artisanale frietjes – krielaardappeltjes in kruidenboter
Dessert
Donderdagavond 13 juli
Specialiteitenmenu
Voorgerecht
Trio van huisgerookte Gravlax – sinaasappel – gemarineerde zalm – kruidige toast
OF
Carpaccio van gerookte Holstein – parmezaanse kaas – rucola – kruidige toast
OF
Vitello tonato – artisjok – reuzekappers – ansjovisfilets – kruidige toast
Hoofdgerecht
Varkenswangetjes in St. Bernardusbier 12° – wortel – gepofte aardappel
OF
Gebakken Deense koningskabeljauw – gewokte groentjes – krieltjes – chablissaus
Dessert
Crème brûlée mousseline – gemarineerde aardbeien uit de streek – Italiaanse merengue – knapperige tuile
***
Prijs: 69 euro
Geef een reactie