100% Ambachtelijk gerookte zalm

Ontdek de kunst van ambachtelijk huisgerookte zalm bij Pacific Eiland, gerookt met passie door Robert Van Eygen

Welkom bij Pacific Eiland, waar chef Robert Van Eygen met veel plezier en toewijding de kunst van 100% ambachtelijk zalm roken beheerst. Onze unieke benadering van het roken van zalm combineert eeuwenoude tradities met moderne technieken, resulterend in een delicatesse die je smaakpapillen zal veroveren om nooit meer los te laten.

Waarom onze zalm?

Bij Pacific Eiland geloven we in de puurheid van smaak. Robert selecteert zorgvuldig de beste zalm uit Bergen in Noorwegen. We laten de natuurlijke smaak van het meest verse visvlees spreken. Het ambachtelijke rookproces, uitgevoerd met passie door Robert, voegt een subtiel rokerig aroma toe dat de zalm verheft tot een ware culinaire ervaring.

Ambachtelijkheid in elk detail

Robert, onze ervaren vakman, heeft het roken van zalm tot een kunst verheven. Van het zorgvuldig kruiden van de zalm tot het geduldig wachten tijdens het rookproces, elke stap wordt met de hand uitgevoerd. Dit resulteert in een zalm van ongeëvenaarde kwaliteit, sappigheid en smaak.

Variëteit voor elke gelegenheid

Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar een delicatesse voor een speciale gelegenheid of iemand die gewoon wil genieten van hoogwaardige zalm bij elke maaltijd, bij Pacific Eiland hebben we een verscheidenheid aan opties om aan al je behoeften te voldoen. Van traditioneel gerookte zalm tot zalm met kruideninfusies, onze selectie biedt voor elk wat wils. Gemarineerd Gravlax, rode bieten, sinaasappel, pastrami, ….

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Pacific Eiland hechten we niet alleen waarde aan smaak, maar ook aan duurzaamheid. Onze zalm wordt verantwoord verkregen en met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat we niet alleen vandaag, maar ook morgen kunnen blijven genieten van deze heerlijke lekkernij.

Ontdek de delicatesse van Pacific Eiland, met passie gerookt door Robert

Maak kennis met de ongeëvenaarde wereld van ambachtelijk huisgerookte zalm bij Pacific Eiland, waar Robert’s passie het verschil maakt. Of je nu een culinair avontuur wilt beleven of op zoek bent naar het perfecte geschenk, onze zalm, met liefde bereid, zal je verwachtingen overtreffen en je smaakpapillen verrijken. Ontdek de perfectie van ambachtelijke zalm, alleen bij Pacific Eiland in Ieper, ’t Visserhuys in Kortrijk, Café de Paris in Knokke, Spar Ieper, Spar Wevelgem, Delhaize Poperinge, ….