Het paasweekend komt eraan en dat vieren we bij Pacific Eiland met een aangepast menu in heerlijke lentesferen .
Kom ons paasmenu ontdekken vanaf vrijdagavond 30 maart t.e.m. maandag 2 april 2018.
Paasmenu
Tapas to share :
Gerookte zalm – Mangalica ham – grijze garnalen – feuilletés
Brushetta met gemarineerde Mozzarella di bufala
??
Asperge velouté – groene asperges – gerookte paling – peterselieroom
??
Duo van lamskroontje & -schouder – gegrilde asperges
aardappelpuree verrijkt met gerookte boter – rozemarijnsaus
??
Warme Cointreau kersen – crumble van cacao nibs – munt – vanille-Bourbon-ijs
??
Espresso koffie of losse thee met huisbereide babbelsnoepjes
??
€ 55
(menu zonder dranken)
~
€ 69
(menu met passende wijnen en water inclusief)
~
Paasaperitief in suggestie aan € 9
(Rode Vodka – cocos – hibiscus – verse munt – verfijnde mondvermaakjes)
Verras je gasten met een onvergetelijk paasdiner.
Reserveren kan telefonisch +32 57 20 05 28 of via het online reservatieformulier.
Tot ziens op ons eiland.
Robert, Benedicte en Pacific Eiland team
Geef een reactie