Vier Pasen in een lentesfeer

//Vier Pasen in een lentesfeer

Vier Pasen in een lentesfeer

Het paasweekend komt eraan en dat vieren we bij Pacific Eiland met een aangepast menu in heerlijke lentesferen .

Kom ons paasmenu ontdekken vanaf vrijdagavond 30 maart t.e.m. maandag 2 april 2018.

 

Paasmenu

Tapas to share :

Gerookte zalm – Mangalica ham – grijze garnalen – feuilletés

Brushetta met gemarineerde Mozzarella di bufala

 

🏝🐣

Asperge velouté – groene asperges – gerookte paling – peterselieroom

 

🏝🐣

Duo van lamskroontje & -schouder – gegrilde asperges

aardappelpuree verrijkt met gerookte boter – rozemarijnsaus

 

🏝🐣

Warme Cointreau kersen – crumble van cacao nibs – munt – vanille-Bourbon-ijs

 

🏝🐣

Espresso koffie of losse thee met huisbereide babbelsnoepjes

 

🏝🐣

€ 55 

(menu zonder dranken)

~

€ 69

(menu met passende wijnen en water inclusief)

~

Paasaperitief in suggestie aan € 9

(Rode Vodka – cocos – hibiscus – verse munt – verfijnde mondvermaakjes)

 

Verras je gasten met een onvergetelijk paasdiner.

Reserveren kan telefonisch +32 57 20 05 28 of via het online reservatieformulier.

Tot ziens op ons eiland.

Robert, Benedicte en Pacific Eiland team

2018-03-22T18:31:21+00:00 donderdag 22 maart 2018|Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

Reageer op dit bericht